Garagedeuren

Zoekt u een garagedeur die niet alleen een afsluiting van uw garage moet zijn, maar die ook moet isoleren en een mooie uitstraling moet hebben? Dan hebben wij de juiste deur voor u.

U hoeft alleen maar te kiezen tussen een (ge´soleerde) kanteldeur of een sectionaaldeur van 20 mm of 45 mm dik. Alle deuren zijn eventueel te leveren met ingebouwde loopdeur.

sectionaal deur met electrische bedieningEen sectionaaldeur is een deur, die bij het openen onder het garagedak schuift. Deze ruimtebesparende deur is leverbaar in staal of hout. De ge´soleerde stalen panelen zijn in meerdere motieven leverbaar; horizontale profilering smal of breed, vlakke panelen en cassette profilering.

De houten varianten hebben panelen van massief hout en zijn leverbaar in horizontaal smal en cassette profilering. Bij elke sectionaaldeur is een bijpassende aangebouwde loopdeur leverbaar.

Onze deuren zijn voorzien van vingerknelbeveiliging en eventueel leverbaar met een vergrendelingsmechanisme voorzien van politiekeurmerk voor extra beveiliging tegen ongenode gasten. De bediening kan handmatig of elektrisch.